Update

12 mei 2020 (09:06)

Lieve leden,Na het nieuws dat wij tot 1 september gesloten moeten blijven was voor ons een hele teleurstelling. Wij hebben onze schouders er weer onder gezet en van slecht nieuws moeten wij toch weer iets positiefs maken. Wij zijn de dag erna gelijk aan de slag gegaan om buiten voor jullie wat te gaan realiseren. Vanavond zal Fred met een aantal deelnemers een try out les proberen om te kijken of wij de richtlijnen van het RIVM kunnen waarborgen. Mocht dit allemaal goed verlopen zullen wij weer diverse groepslessen buiten gaan aanbieden. Voor de vrije fitness zijn wij nog druk bezig om een buitengym te realiseren. We wachten nog op goedkeuring van de gemeente i.v.m. een overkapping/tent.

Wij hebben in de sportschool ook niet stil gezeten en hebben hier ook alles aangepast om jullie straks in een veilige omgeving te kunnen ontvangen wanneer dit mag. Wij hebben nieuwe vloermatten voor meer ruimte, vloerstickers en looproutes die nu duidelijk zichtbaar zijn.

Morgenmiddag zal er vanuit de branche organisatie een gesprek plaats vinden met minister van Rijn om te kijken of wij eerder open kunnen als sportschool. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben zullen wij u daarvan op de hoogte houden.Wij hopen & duimen voor goed nieuws morgen.Nogmaals willen wij jullie heel erg bedanken voor de steun & vertrouwen die wij van jullie krijgen.

Met vriendelijke groet,

Janick


Gecategoriseerd in: Geen categorie